Biodanza Breda
Biodanza Breda

Biodanza als beroep

Een van de aller-mooiste beroepen is het helpen van mensen om hun levenslust terug te krijgen! Als Biodanzaleraar heb je een krachtig hulpmiddel in handen waarmee je deelnemers hiertoe toegang geeft, toegang tot ‘joie de vivre.'

De Biodanza-training zorgt voor een verdieping van je eigen ervaring. De training kan gezien worden als een persoonlijk ontwikkelingstraject. Biodanza faciliteren en begeleiden kan als een voltijd of deeltijdbaan worden uit geoefend.

Biodanza opleiding - Antwerpen 

De opleidingscyclus duurt 3 jaar en omvat:


- Theoretisch-experimentele modules over specifieke onderwerpen van Biodanza theorie en methodologie
- Theoretisch-experimentele seminars over gerelateerde onderwerpen
- Bijwonen van een Minotaurus Project (optioneel)
- Stage met supervisie
- Uitwerking van een monografie

Aan het einde van de training en na een evaluatie ontvangt de student de titel van Biodanza Practitioner en een certificaat dat wereldwijd geldig is.

En zijn er diverse aanvullende bijscholingen zoals bijv.; speciale trainingscursussen voor leerkrachten op scholen of Biodanza met kinderen, of werken met ouderen, psychische zorg, en vele andere meer specifieke doelgroepen. Meer info:

https://www.biodanzaschoolantwerpen.be

 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl