Biodanza Breda
Biodanza Breda

Biodanza als beroep

Een van de aller-mooiste beroepen is het helpen van mensen om hun levenslust terug te krijgen!

Als Biodanzaleraar heb je een krachtig hulpmiddel in handen waarmee je deelnemers toegang geeft tot zonder meer een ‘joie de vivre’. 

De kwaliteit van leven neemt, zelfs al bij een aantal lessen aanzienlijk, toe. Optimisme en kennis van de eigen competentie(s) maakt iemand zelfverzekerd, ook dat draagt ​​bij aan tevredenheid en gezondheid van het leven.

 

Als begeleider verwerf je een duurzaam werkveld met steeds meer vraag. Het zoeken naar geluk en tevredenheid in een samenleving met hoge prestatiedruk en angsten voor de toekomst is een hoog goed dat overal en steeds meer wordt opgezocht. Biodanza wekt vertrouwen in het leven en kan het levensperspectief in een korte tijd veranderen.

De Biodanza-training zorgt voor een verdieping van de eigen ervaring. De training kan ook worden gebruikt voor persoonlijke groei doeleinden. De activiteit als begeleider kan ook worden uitgeoefend als een deeltijdse activiteit.

Biodanza opleiding - Antwerpen 

Op de website www.BiodanzaSchoolAntwerpen.be vind je informatie over de School van Biodanza en duur, voorwaarden, inhoud, data van de training. 

En zijn er diverse aanvullende bijscholingen zoals bijvoorbeeld; speciale trainingscursussen voor leerkrachten op scholen op kinderen gericht, of het werken met ouderen, psychische zorg, en vele andere meer specifieke doelgroepen. Meer info:

www.biodanzaschoolantwerpen.be ►

 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl