Biodanza Breda
Biodanza Breda

19.02.2024 Wekelijkse groep Breda maandagavond

.  

Leven is dansen!

Dansen is zo veel meer dan een schouwspel. Het is een innerlijke beweging. Een beweging die betekenis toevoegt aan de kwaliteit van leven en kwaliteit van onze relaties. 

Dansen is zo oud als de mensheid. Hele jonge kinderen dansen als vanzelf. Het leven dansen zit in onze genen! Het geeft plezier. We dansen om te vieren, expressie te geven aan alles wat er in ons leeft. Om te ontspannen, in ons lichaam te wonen, om te voelen wat we voelen maar bovenal om te genieten.

Rolando, initiator van Biodanza, zijn doel was het, dat mensen gelukkig zouden zijn.  Want zei hij: "als mensen gelukkig zijn, zijn ze gezond!"

Als een persoon niet van het leven geniet of weinig vrienden heeft is Biodanza zeer effectief in termen van zelfregulatie.

Vanuit psychologisch oogpunt heeft Biodanza het effect van angstreductie, zodat de door emotionele conflicten veroorzaakte stress de neiging heeft af te nemen. Oefeningen en dansen verbeteren de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen aan de verschillende taken en ritmes van het dagelijkse leven. 

 

 

 

Feedback van een deelnemer

"Het is ongelooflijk! Dansend met andere mensen was ik in staat om nuances van hun identiteit op te pikken waarvan ik nooit had gedacht dat ik ze zou tegenkomen, en het meest ongelooflijke is dat ik met sommigen van hen resoneerde, alsof die nuances ook de mijne waren.

Ik had nooit gedacht dat ik bepaalde eigenschappen zou bezitten!

Je zou kunnen zeggen dat dansen met zoveel verschillende mensen, zoals in Biodanza wordt voorgesteld, me in staat stelt delen van mezelf te ontmoeten, me in staat stelt mezelf te tonen, mezelf uit te drukken, aspecten van mijn identiteit te integreren die gewoon lagen te wachten om tot bloei te komen.

Ik voel me zo in overvloed!"

 

Leeftijd: in de categorie tussen 20 en 85!  

Biodanza is een geleidde dans. We dansen op gevarieerde muziek. (o.a. beat, Jazz, klassiek, Zuid-Amerikaans)

 

Kosten: Je betaalt 150 euro vooruit op rekening NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx “Biodanza wekelijks Breda” of doet dit bedrag cash in een envelopje met je naam (en geef het aan Frank)

Kalender voorjaar 2024

  • Februari: 19, 26,
  • Maart: 4, 11, 18, 25
  • April: (tweede paasdag niet) 8, 15, 22, 29

**INSCHRIJVEN VOOR EEN REEKS VAN 10 KEER IS NOODZAKELIJK OM DE CONTINUITEIT VAN DE GROEP TE WAARBORGEN. Voor meer informatie bel me in de ochtend nummer: 0640583378 

 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl