Biodanza Breda
Biodanza Breda

26.09.2020 Aqua Biodanza

"Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging die ons vergezelt naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld”

Rolando Toro Araneda

 

Biodanza in het water is werkelijk iets bijzonder. De kleur van het warme water, ook de zalige warme temperatuur ervan, herinnert ons in feite meteen aan een archaïsch toestand; staat van versmelting en eenheid met de totaliteit. Een oceanische staat die we kennen van in de baarmoeder. Het is een staat die in het organisme op een diep niveau een weldoende en harmoniserende werking heeft.

We dansen in een kleine groep van circa 12 deelnemers.

Meebrengen; badkleding, handdoeken en slaapspullen Een matrasje als je kiest voor optie indoor kamperen. Lunch voor zaterdag en zondag middag.

Kosten: € 235 inclusief vivencia(s), diner op zaterdag, ontbijt op zondag en overnachting. (Indoor camping)

Heb je graag een kamer alleen of met z'n tweeën, dan is de prijs voor een eenpersoonskamer 50 euro, en voor een kamer delen 30 euro pp. Er zijn vier kamers voorhanden.

Je bent ingeschreven door een aanbetaling van € 85 Het volledige bedrag uiterlijk 1 week van tevoren overmaken op: NL59ABNA 0233565604 t.n.v. A. Heynderickx, Breda o.v.v. naam.

Aanvang op zaterdag: 11.00uur - Einde zondag: 16.00 uur

 Een minimum van 6 maanden Biodanza ervaring of een vijfdaagse in de Franse Ardennen is nodig!

Inschrijven (Start)Datum: 26.09.2020
Vervolgdata: 27 september 2020
Locatie: Aqua Tempel Shambalah
Straat: Brielstraat 36
Plaats: 9255 Buggenhout België
Tijd:
Prijs: € 235
Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl