Biodanza Breda
Biodanza Breda

31.08.2024 Aqua Biodanza

                                        Aqua Biodanza is een diepe oceanische ervaring van verjonging en vergezeld ons naar een vivenciële staat van paradijselijke onschuld” Rolando Toro Araneda

 

 

Aqua Biodanza is één van de belangrijkste uitbreidingen van Biodanza en wordt uitgevoerd in kleine groep. Tijdens deze sessies doen we oefeningen met een speels karakter oefeningen van motorische integratie en dansen van cenesthetisch plezier, fluïditeit, contact en trance.

Het doel van Aqua Biodanza is de vivencia van "terugkeer naar het begin of het primordiale stadia", dit gebeurt door het invoeren van de staat van trance in het water en de uitbreiding van bewustzijn dat erdoor opgeroepen wordt. Terugkeer naar de oorsprong bestaat uit het prenataal of perinataal herbeleven.

Biodanza in het warme water lost spanning en stijfheid op om toegang te geven tot meer fluïditeit, creativiteit en flexibiliteit. De ontspannende, deugddoende gewaarwordingen balanceren ons in grote mate. Aqua Biodanza is een Koninklijke weg van regeneratie en van organische vernieuwing.

 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl