Biodanza Breda
Biodanza Breda

23.02.2024 Biodanza voor koppels

De toepassing van Biodanza voor koppels omvat het creëren van vivencias die affectieve en erotische communicatie met de partner bevorderen door middel van oefeningen die een zoektocht naar harmonie en wederzijds vertrouwen stimuleren.


De vivencia voor het Koppel stimuleert het gevoel van eigenwaarde en zelfkennis door te voelen in plaats van te denken over zichzelf, eigenschappen die de kracht van magnetisme en verleiding vormen, begrepen als een oprechte uitdrukking van aantrekkingskracht voor de partner.


De benadering van Biodanza is gebaseerd op het concept van het "ecologisch paar", ontwikkeld door Rolando Toro Araneda, dat een gedeeld levensproject veronderstelt waarin ieder zijn eigen capaciteiten inbrengt om de groei van het paar te bevorderen.


De ontwikkeling van het vermogen om elkaar gevoelig te maken voor het hart van de partner, om communicatiemethoden te verdiepen die het bereiken van affectieve en erotische intimiteit mogelijk maken, vergroten de kans op het ontstaan van een echte liefdesrelatie die stabiel is in de tijd.

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl