Biodanza Breda
Biodanza Breda

22.05.2022 Venus feest, Koperen bruiloft 12,5 jaar School voor Biodanza- Antwerpen

 

Programma 

12,5 jaar Biodanza School Antwerpen, we vieren een koperen bruiloft.

Het feest van Venus

Deze dag is voor oud-studenten, collega's, mensen die overwegen de opleiding te doen en voor mensen met en zonder Biodanza ervaring.
 

14u30 Opening en inleiding op de vivencia door Annette Heynderickx, directeur van de school.

DANCE OF CELEBRATION

 “Jouw dans ís de dans van het leven” nodig je vrienden uit om te dansen. Het voltrekken hier betekent vormgeven aan de grootsheid van het leven, en zo vruchtbaar zijn niet alleen voor jezelf, maar voor de hele mensheid. Rolando Toro

17u30 buffetdiner met muzikale omlijsting door Jeroen De Rycker

19u00 Rolando Toro: het verhaal van de man achter het systeem met presentatie van de herziene en geüpdatet versie in Engelse vertaling van het boek Biodanza door Eliane Matuk.

Eliane is de directeur van de Scuolatoro, UNIPIB- school voor Biodanza- Milaan. Zij heeft nauw samen gewerkt en geleefd met Rolando Toro. Zij vertelt over Rolando, zijn wortels, hoe zijn droom groeide, de uitdagingen waar hij voor stond, en waartoe hij ons ook vandaag nog oproept.

20u00 Toast en nog even napraten. Ook de mogelijkheid tot het ontmoeten van leerlingen en afgestudeerden van de school die je graag meer vertellen over de opleiding.

21u00 Afsluiting van de feestdag

 

Locatie; Foyer zegelstraat 13, Antwerpen

Kosten inclusief diner: 47,50 euro. Vroegboekkorting tot 1 april: 40 euro  Overmaken op NL59ABNA0233565604 t.n.v. A. Heynderickx. Vermeldt bij het overmaken SVP je naam en datum feest. Kom je ook op zondag 17 mei, dan kunt u € 20, = extra overmaken. Entree aan de zaal: 55 euro.

Schrijf je snel in en geniet van de vroegboekkorting. 

 

PRAKTISCH INFO VERVOER EN PARKEREN

Met het openbaar vervoer

Het treinstation Antwerpen-Centraal ligt op ongeveer 1,6 km van de Zegelstraat. Daar kan je in metrohalte Astrid tram 8 of 10 nemen die rechtstreeks naar halte Zegel rijdt. Te voet doe je er 20 minuten over.

Het treinstation Antwerpen-Berchem ligt op 1,8 km. Daar kan je op perron 21 bus 30 nemen en afstappen aan halte De Roma of je wandelt 25 minuten.

 

Met de auto

LET OP: lage-emissiezone!

Meer informatie over de lage-emissiezone in Antwerpen vind je op www.slimnaarantwerpen.be/LEZ.

BELANGRIJK: voordat je in de auto stapt, controleer je bovendien best eerst de actuele verkeerssituatie op www.verkeerscentrum.be. Op deze manier vermijd je frustraties onderweg.

 

Parkeren

Parkeren is betalend tot 19u van maandag tot en met zaterdag. Vergeet dus niet uw parkeerticket te kopen aan de dichtbijgelegen automaat. 

 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl

18.1
813
29
35.173.215.75