Biodanza Breda
Biodanza Breda

27.09.2024 Identiteit en de vier elementen

  
“De studie van de 4 Elementen is een voorstel voor ontokosmologische integratie gebaseerd op de Vivencia die wordt opgewekt door de dans van de 4 Elementen (Dans van Vuur, Lucht, Water en Aarde).
De innovatie van deze studie bestaat uit het proces van “incorporatie” van het element door middel van dans en ceremonies.
De alchemistische transformatie wordt alleen voortgebracht door de Vivencia gecentreerd in het element dat, archetypisch, de existentiële structuur van elke deelnemer vormt.”
Prof. Rolando Toro Araneda

Identiteit en de 4 elementen

Deze extensie wordt gegeven door Nadia Costa Robin

   De training vindt plaats in de  School Voor Biodanza Antwerpen. De eerste twee dagen zijn open voor mensen met voldoende Biodanza ervaring.

Zondag, de laatste dag van de training is uitsluitend toegankelijk voor docenten en studenten van de opleiding vanaf de vijfde module methodologie.

Hoofddoel is het ervaren van de verschillende kwaliteiten van de elementen en de muzikale semantiek.

Methodologie: Het verdiepen van de kennis van de muziek Het leren kennen van de verschillende variaties van elk element. Het herkennen van de moeilijkheidsgraad van de bewegingen van een danser. Het kunnen kiezen tussen verschillende dansen en muziekstukken Het leren stellen van diagnoses. Het leren opbouwen van een rituele workshop. Het leren kennen van de verschillende elementen en hun kwaliteiten. 

 

    Nadia Costa Robin

Nadia is didactisch Biodanza leraar, pionier van de Biodanza beweging in Europa.

Directeur van de Biodanza School “Rolando Toro” in Zwitserland en lid van de methodologische bestuur van Biodanza

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl