Biodanza Breda
Biodanza Breda

23.06.2023 Minataurus Project Cermonie van Transformatie

Met de mythe van de Minotaurus en het labyrint als symbolen gaan we dansen!

 

Beide staan symbool voor onze onderdrukte instinctieve natuur en onze reis door het leven. We vinden hier in deze cermonie de moed om de grenzen te passeren van onze angsten die de volledige expressie van onze identiteit in de weg staan.

 

Met het Minotaurus Project heeft Rolando Toro, de creator van Biodanza, een rituele weg gecreëerd die ons diep en krachtig terugleidt naar onszelf. 

 

We hebben allen een Minotaurus in ons waar we bang voor zijn. We zijn er bang voor omdat in onze cultuur de essentiële levensinstincten onderdrukt en ontkend worden.

Daardoor verliezen we de toegang tot de kracht van onze oorspronkelijke instincten die ons leiden door het labyrint van het leven. Zo zijn we in een chronisch conflict terecht gekomen, bevangen door allerlei angsten in ons dagelijks leven:

  • angst voor de dood,
  • angst om niet geliefd te zijn,
  • angst iemand te verliezen,
  • angst om nieuwe stappen te zetten in ons leven en nog vele andere. Het zijn deze angsten die ons tegenhouden in de volledige expressie van onszelf. 

In deze cermonie wordt je uitgenodigd moedig het labyrint binnen te gaan om je innerlijke Minotaurus te ontmoeten, die je teruggeeft wat je verloren hebt. Dan kun je ervaren hoe zijn kracht je bevrijdt en hoe je terugkeert als een echte held uit het labyrint. 

Praktische informatie en Inschrijven

We starten op vrijdagavond met een gezamenlijk diner en doen daarna onze eerste vivencia. Het weekend is incluisief overnachten en het eten. Breng matrasje, slaapzak en toiletspullen mee.

Je kan kiezen om een tentje mee te brengen of om binnen in een gemeenschappelijke ruimte te slapen.

Op zaterdag verzorgen we alle drie de maaltijden en op zondag nog het ontbijt en de lunch. Zondag nemen we eind van de middag afscheid van elkaar

 

KOSTEN

Prijs € 195,- voor de workshop en € 110 voor het overnachten en eten. Minimum 6 maanden Biodanza vereist.

Er is veel belangstelling en er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Je bent ingeschreven als je het inschrijfformulier invult en de kosten van de workshop overmaakt op rekening NL59 ABNA 0233 5656 04 t.n.v. A.E.F. Heynderickx, Breda.

De kosten voor overnachten en de maaltijden graag ter plaatse contant voldoen in een envelop voorzien van jouw naam. 

Inschrijfformulier Biodanza lessen/opleiding
Agenda Biodanza lessen/opleiding
Heb je een vraag? Bel ons!
Biodanza School Antwerpen - Annette Heynderickx

Ik ben na vele jaren werkzaam te zijn als Biodanza docent alleen maar enthousiaster geworden, overtuigd van de kostbare parel in ons, die te ontdekken valt. De mogelijkheden die het unieke en visionaire werk van Systeem Biodanza hierin biedt.

Annette Heynderickx

Biodanza in Breda


06-40583378
info AT biodanzabreda DOT nl